Over Beiersdorf

Als groot internationaal huidverzorgingsmerk staan we dichtbij onze consumenten door hen passende en innovatieve producten aan te bieden.

Onze merken zijn wereldwijd bekend - van NIVEA, een van de grootste huidverzorgingsmerken ter wereld, tot andere internationale succesvolle merken zoals Eucerin, La Prairie, Labello, 8x4 en Hansaplast.

Met meer dan 125 jaar aan ervaring in huidverzorging en met een van de grootste moderne onderzoekscentra wereldwijd, staat Beiersdorf voor innovatie cosmeticaprodcuten van hoge kwaliteit.

Werken bij Beiersdorf

Onze werknemers vinden het leuk om bij Beiersdorf te werken en zijn trots op het bedrijf, zijn waarden en merken. Hun prestaties en toewijding zijn de stimulans voor de ontwikkeling van Beiersdorf.  

We moedigen deze prestaties aan met uitdagende taken en een brede verantwoordelijkheid die onze werknemers in staat stelt om de lat steeds hoger te leggen - elke dag, vanaf het begin. 

De werksfeer is een unieke mix van winnaarsmentaliteit en teamwork - prestatiegericht en vriendelijk tegelijkertijd. We vinden beide dingen belangrijk: succes én mensen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid vinden we belangrijk; we zijn dan ook toegewijd aan onze ecologische en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onze acties worden niet alleen bepaald door ons bedrijfseconomisch succes, maar ook door onze actieve inzet voor milieubescherming en veiligheid op het werk, en door onze betrokkenheid bij de maatschappij. 

Duurzaamheid is een continu proces dat voortdurend leidt tot nieuwe doelen, perspectieven en maatregelen. In het bijzonder is duurzaamheid een fundamentele overtuiging die vordert aan de hand van leerprocessen.  

Ons doel is om continu te verbeteren - en dus het leven een beetje beter te maken. Vandaag en morgen.